ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Cool Master

Δευτέρα - Παρασκ. 08:00 - 18:00

Ώρες Εργασίας

6974487585

Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy Statement)

Η τοποθεσία coolmaster.gr είναι η ιστοσελίδα έκθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – “COOLMASTER”, που εδρεύει στην οδό Μπιζανίου 2, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα (με ΑΦΜ: 049832417 / Δ.Ο.Υ. ΛΑΓΚΑΔΑ). Πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση της ιστοσελίδας της εταιρείας μας, που βρίσκεται στην διεύθυνση https://www.coolmaster.gr.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του coolmaster.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση) κατά κανόνα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων coolmaster.gr τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – “COOLMASTER” που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – “COOLMASTER” επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – “COOLMASTER” δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο, επάγγελμα, κ.τ.λ.) εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Θα σας ζητηθούν τα εφόσον θελήσετε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες σελίδες του δικτυακού μας τόπου και συγκεκριμένα στην Φόρμα Επικοινωνίας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία δίνονται στην ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – “COOLMASTER” με την συγκατάθεσή σας και λαμβάνετε γνώση ότι μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006. Διατηρείται, όμως, το δικαίωμα πρόσβασης, ανά πάσα στιγμή, στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, με σκοπό να ζητάτε και να λαμβάνετε, χωρίς καθυστέρηση και κατά τρόπο εύληπτο και σαφή, το σκοπό της επεξεργασίας, καθώς και τους αποδέκτες. Επίσης, έχετε το δικαίωμα, βάσει των άρθρων 11-13 του Ν. 2472 / 1997, να προβάλλετε οποιεσδήποτε αντιρρήσεις θέλετε ή και άρνηση μελλοντικής χρησιμοποίησης των στοιχείων σας. Στην περίπτωση αυτή, υποχρεούστε να στείλετε στην ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – “COOLMASTER” γραπτώς την άρνηση σας, παραθέτοντας τα πλήρη στοιχεία σας (Ονομ/μο, Διεύθυνση, Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας) στη διεύθυνση της εταιρείας.

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – “COOLMASTER” δηλώνει ότι δεν τηρεί, ούτε επεξεργάζεται αλλά στοιχεία δεδομένων και σε αυτά δεν περιλαμβάνονται ευαίσθητα δεδομένα, όπως αυτά απαριθμούνται στο άρθρο 2 στοιχείο β’ του Ν. 2472 /1997. Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – “COOLMASTER” μπορεί να κάνει χρήση των προσωπικών δεδομένων που της παρέχετε on-line για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας και να σας αποστέλλει προσφορές της και ενημερωτικό υλικό εφόσον έχε δηλώσει ότι το επιθυμείτε. Επιπλέον, η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – “COOLMASTER” δεν μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με τρίτα μέρη.